Det laver vi

Siden 2010 har Friendly PR leveret skræddersyede kommunikationsløsninger i alle skalaer og på alle tænkelige typer af medier inden for kultur og livstil. Vi arbejder kort fortalt med professionel rådgivning og sparring inden for et bredt spektrum af PR-løsninger.

Vores arbejde starter ved dine fortællinger og behov,  hvilket vi formidler til vores omfattende netværk i det danske mediebillede med øjet på de resultater, du forventer og ønsker.

Fra vores kontor i hjertet af Vesterbro har vi igennem tiden arbejdet med et bredt udsnit af store som små danske og internationale musikprofiler, herunder Father John Misty, Agnes Obel, Bisse, Flume, Communions, Flaming Lips, Rick Astley, Kasper Winding, Beach House, Danny Brown, Brian Eno, Mew og Pete Doherty.

Vores hjerte banker for musik, og derfor er musikbranchen vores hjemmebane. Med tiden har vores opgaver forgrenet sig ud i mere livsstilsorienterede projekter, og vi anvender vores mangeårige erfaring til at skabe gennemtænkte strategier med international klang. 

Vores PR-løsninger er fleksible både i forhold til omfang og pris, og vi arbejder med alt fra radio til sociale medier og kreativ branding. Al pressemateriale bliver skrevet med et omhyggeligt sprog og designet med en stor professionel stolthed. Ingen genre eller artist er for smal eller for bred – vi tager altid en kærlig hånd om den gode historie og skyder den målrettet af sted til de rigtige modtagere.